Pu-Erh Lincang 2011
pr. 50 gram
Denne te er en økologisk håndplukket Pu-Erh te (fermenteret sort te) fra Mannong-kooperativet i Yunnan provinsen i Kina og den er fra årgang 2011.
Mannong-kooperativet forener små teproducenter fra forskellige etniske minoriteter (primært Lahu, Dai og Bulang). Producenterne har stadig brugsretten til de oprindelige tetræer (sorten Camellia Sinensis assamica), der vokser langsomt i hjertet af urskoven og kan nå en højde på op til 8 meter.
De høster teen ved at klatre op i træerne, mens forarbejdningen foregår i lokalbefolkningens hjem eller på små fabrikker. De efterfermenterede teer, der er kendt som pu'er, er en specialitet i dette område.
Legenden siger, at denne højt værdsatte te, høstet af unge piger, udgjorde en del af deres medgift.
Smagsnoter: Denne Pu-Erh dyrkes på gamle tetræer, og bladene og knopperne frigiver et væld af rige og komplekse aromaer, der fremkalder stuvet frugt, læder og dufte af underskov.
+ 100% Økologisk
+ Projekt: Lincang* (læs mere her)
pr. 50 gram
Denne te er en økologisk håndplukket Pu-Erh te (fermenteret sort te) fra Mannong-kooperativet i Yunnan provinsen i Kina og den er fra årgang 2011.
Mannong-kooperativet forener små teproducenter fra forskellige etniske minoriteter (primært Lahu, Dai og Bulang). Producenterne har stadig brugsretten til de oprindelige tetræer (sorten Camellia Sinensis assamica), der vokser langsomt i hjertet af urskoven og kan nå en højde på op til 8 meter.
De høster teen ved at klatre op i træerne, mens forarbejdningen foregår i lokalbefolkningens hjem eller på små fabrikker. De efterfermenterede teer, der er kendt som pu'er, er en specialitet i dette område.
Legenden siger, at denne højt værdsatte te, høstet af unge piger, udgjorde en del af deres medgift.
Smagsnoter: Denne Pu-Erh dyrkes på gamle tetræer, og bladene og knopperne frigiver et væld af rige og komplekse aromaer, der fremkalder stuvet frugt, læder og dufte af underskov.
+ 100% Økologisk
+ Projekt: Lincang* (læs mere her)
pr. 50 gram
Denne te er en økologisk håndplukket Pu-Erh te (fermenteret sort te) fra Mannong-kooperativet i Yunnan provinsen i Kina og den er fra årgang 2011.
Mannong-kooperativet forener små teproducenter fra forskellige etniske minoriteter (primært Lahu, Dai og Bulang). Producenterne har stadig brugsretten til de oprindelige tetræer (sorten Camellia Sinensis assamica), der vokser langsomt i hjertet af urskoven og kan nå en højde på op til 8 meter.
De høster teen ved at klatre op i træerne, mens forarbejdningen foregår i lokalbefolkningens hjem eller på små fabrikker. De efterfermenterede teer, der er kendt som pu'er, er en specialitet i dette område.
Legenden siger, at denne højt værdsatte te, høstet af unge piger, udgjorde en del af deres medgift.
Smagsnoter: Denne Pu-Erh dyrkes på gamle tetræer, og bladene og knopperne frigiver et væld af rige og komplekse aromaer, der fremkalder stuvet frugt, læder og dufte af underskov.
+ 100% Økologisk
+ Projekt: Lincang* (læs mere her)
Ingredienser:
100% Økologisk pu-erh fra Yunnan i Kina
Alle løsvægt teer bliver pakket i vores "Stay-fresh" poser, der i et miljøvenligt kraftpapir materiale og indeni har posen en tynd folie af LDPE (det samme materiale som er indeni mælkekartoner).
“Stay-fresh” posen skal affaldssorteres som plastik, da LDPE folien er genanvendelig.
Ved køb af 200 gram te af samme type, vil teen blive pakket i vores 200 gram poser. Hvis der er ønsker til ændring af forpakning? kan dette meddeles ved BETALING (under punkt 3. BESKED TIL DEN FRANSKE TEHANDEL).
Bryggevejledning:
Vandtemperatur: 95°C
Bryggetid: 3-4 minutter
Anbefalet dosering: 1g. te til 2dl. vand
Denne te er mærket & certificeret:
Læs mere om mærkning & certificering, se venligst her