pr. 50 gram
Denne te er en økologisk håndplukket Pu-Erh te (fermenteret sort te) fra Mannong-kooperativet i Yunnan provinsen i Kina og den er fra årgang 2011.
Mannong-kooperativet forener små teproducenter fra forskellige etniske minoriteter (primært Lahu, Dai og Bulang). Producenterne har stadig brugsretten til de oprindelige tetræer (sorten Camellia Sinensis assamica), der vokser langsomt i hjertet af urskoven og kan nå en højde på op til 8 meter.
De høster teen ved at klatre op i træerne, mens forarbejdningen foregår i lokalbefolkningens hjem eller på små fabrikker. De efterfermenterede teer, der er kendt som pu'er, er en specialitet i dette område.
Legenden siger, at denne højt værdsatte te, høstet af unge piger, udgjorde en del af deres medgift.
Smagsnoter: Denne Pu-Erh dyrkes på gamle tetræer, og bladene og knopperne frigiver et væld af rige og komplekse aromaer, der fremkalder stuvet frugt, læder og dufte af underskov.
+ 100% Økologisk
+ Projekt: Lincang* (læs mere her)
pr. 50 gram
Denne te er en økologisk håndplukket Pu-Erh te (fermenteret sort te) fra Mannong-kooperativet i Yunnan provinsen i Kina og den er fra årgang 2011.
Mannong-kooperativet forener små teproducenter fra forskellige etniske minoriteter (primært Lahu, Dai og Bulang). Producenterne har stadig brugsretten til de oprindelige tetræer (sorten Camellia Sinensis assamica), der vokser langsomt i hjertet af urskoven og kan nå en højde på op til 8 meter.
De høster teen ved at klatre op i træerne, mens forarbejdningen foregår i lokalbefolkningens hjem eller på små fabrikker. De efterfermenterede teer, der er kendt som pu'er, er en specialitet i dette område.
Legenden siger, at denne højt værdsatte te, høstet af unge piger, udgjorde en del af deres medgift.
Smagsnoter: Denne Pu-Erh dyrkes på gamle tetræer, og bladene og knopperne frigiver et væld af rige og komplekse aromaer, der fremkalder stuvet frugt, læder og dufte af underskov.
+ 100% Økologisk
+ Projekt: Lincang* (læs mere her)