Det er lidt tankevækkende

Vores samfund er på virkelig mange planer skruet sammen på en måde som virker gammeldags og helt ude med tiden og det der sker i samfundet i disse år…. vi er i år2023 og betydelig klogere end i 1970erne…..

Hvordan er det kommet så langt, at vi i dag skilter med om en fødevare er dyrket efter bedste betingelser for naturen, miljøet, vores sundhed og ikke mindst for dem som har arbejdet i marken og som har dyrket afgrøderne?

Der findes efterhånede så mange mærkninger og skiltninger, at de fleste forbrugere har faret vildt i skilteskoven - for hvilken skiltning er bedste for hver enkelte forbruger og familie?

Det kan umuligt være i forbrugerens interesse?, at når man køber fødevare som er dyrket efter bedste betingelser for naturen, miljøet, vores sundhed og ikke mindst for dem som har arbejdet i marken og som har dyrket afgrøderne?

D

….- det burde jo være lige omvendt…… det kan da ikke være i vores interesse som forbruger, at når vi køber fødevare som er dyrket efter bedste betingelser for naturen, miljøet og vores sundhed så skal vi holde øje med om mærkningen er på varen.

Det mest korrekte burde vel være, at alt det som er dyrket efter bedste betingelser var en naturlighed og alt det som ikke er skulle have en advarsel.

Var det ikke snart på tide, at vi som forbrugere tog kampen op om så forkerte skiltningsregler???

Økologiske fødevare?

Den Franske Tehandel

Når det er kvaliteten der tæller…

https://www.denfransketehandel.dk
Næste
Næste

Gødning af landbrug