pr. 100 gram
Denne te er en økologisk grøn stilke te fra øen Jeju-do i Sydkorea, Jeju-do ligger sydvest ud for den koreanske halvø. Teen bliver plukket i det tidlige forår, og det er en skyggevoksende te læs mere om Kukicha nederst på siden*
Denne te fra øen Jeju-Do er dyrket og forarbejdet efter japansk tradition og blander tynde blade med omhyggeligt udvalgte stilke.
Den har en lysende grøn farve og en velafbalanceret kop med en frisk urteduft, der kombinerer en sød og forfriskende smag. Denne te er lige så lækker, som den er letfordøjelig, og den har et lavt indhold af tein og kan nydes varm eller iskold.
+ 100% Økologisk
Info om Kukicha:
*Kukicha er en skyggevoksende te, det betyder at de sidste ca. 3 uger inden teen plukkes bliver tebuskene overdækken med skyggestof el. bambusmåtter som skygger for solen.
Det gøre, at der sker en kemisk ændring i teplanten, skygningen øger koncentrationen af aminisyrer, især L-theanin so m giver teen en sødere og mere fyldig smag. Samtidig falder mængden af bitterhed og tanniner i bladene.
Resultatet er en te med en enestående smagsprofil, der inkluderer noter af umami, sødme og en blid astringens. L-theanin bidrager også til at frembringe en følelse af afslapning og velvære, hvilket gør Kukicha til en særlig skat inden for teverdenen.
pr. 100 gram
Denne te er en økologisk grøn stilke te fra øen Jeju-do i Sydkorea, Jeju-do ligger sydvest ud for den koreanske halvø. Teen bliver plukket i det tidlige forår, og det er en skyggevoksende te læs mere om Kukicha nederst på siden*
Denne te fra øen Jeju-Do er dyrket og forarbejdet efter japansk tradition og blander tynde blade med omhyggeligt udvalgte stilke.
Den har en lysende grøn farve og en velafbalanceret kop med en frisk urteduft, der kombinerer en sød og forfriskende smag. Denne te er lige så lækker, som den er letfordøjelig, og den har et lavt indhold af tein og kan nydes varm eller iskold.
+ 100% Økologisk
Info om Kukicha:
*Kukicha er en skyggevoksende te, det betyder at de sidste ca. 3 uger inden teen plukkes bliver tebuskene overdækken med skyggestof el. bambusmåtter som skygger for solen.
Det gøre, at der sker en kemisk ændring i teplanten, skygningen øger koncentrationen af aminisyrer, især L-theanin so m giver teen en sødere og mere fyldig smag. Samtidig falder mængden af bitterhed og tanniner i bladene.
Resultatet er en te med en enestående smagsprofil, der inkluderer noter af umami, sødme og en blid astringens. L-theanin bidrager også til at frembringe en følelse af afslapning og velvære, hvilket gør Kukicha til en særlig skat inden for teverdenen.