pr. 100 gram
Denne te er en økologisk håndplukket grøn te fra Kagoshima der ligger på den sydvestlige spids af øen Kyushu i Japan. Teen bliver plukket om foråret og den kaldes også “Eternal Green” på grund af bladenes unikke grønne farve.
Læs mere om Gyokuro nederst på siden*
Det er en mytisk te...
Smagsnoter: De fine smaragdgrønne nåle frigiver en lysende nærmest grøn-gul græs duftende kop te med en silke- og mælkeagtig smag, krydret med et intenst sødt strejf i munden. En te som mange har som deres yndlings te.
En usædvanlig og sjælden te, der skal nydes!
+ 100% Økologisk
+ Projekt: Kagoshima Ujitawara* (læs mere her)
Info om Gyokuro:
*Gyokuro er en skyggevoksende te, det betyder at de sidste ca. 3 uger inden teen plukkes bliver tebuskene overdækken med skyggestof el. bambusmåtter som skygger for solen (læs mere nedenfor)
Det gøre, at der sker en kemisk ændring i teplanten, skygningen øger koncentrationen af aminisyrer, især L-theanin so m giver teen en sødere og mere fyldig smag. Samtidig falder mængden af bitterhed og tanniner i bladene.
Resultatet er en te med en enestående smagsprofil, der inkluderer noter af umami, sødme og en blid astringens. L-theanin bidrager også til at frembringe en følelse af afslapning og velvære, hvilket gør Gyokuro til en særlig skat inden for teverdenen.
pr. 100 gram
Denne te er en økologisk håndplukket grøn te fra Kagoshima der ligger på den sydvestlige spids af øen Kyushu i Japan. Teen bliver plukket om foråret og den kaldes også “Eternal Green” på grund af bladenes unikke grønne farve.
Læs mere om Gyokuro nederst på siden*
Det er en mytisk te...
Smagsnoter: De fine smaragdgrønne nåle frigiver en lysende nærmest grøn-gul græs duftende kop te med en silke- og mælkeagtig smag, krydret med et intenst sødt strejf i munden. En te som mange har som deres yndlings te.
En usædvanlig og sjælden te, der skal nydes!
+ 100% Økologisk
+ Projekt: Kagoshima Ujitawara* (læs mere her)
Info om Gyokuro:
*Gyokuro er en skyggevoksende te, det betyder at de sidste ca. 3 uger inden teen plukkes bliver tebuskene overdækken med skyggestof el. bambusmåtter som skygger for solen (læs mere nedenfor)
Det gøre, at der sker en kemisk ændring i teplanten, skygningen øger koncentrationen af aminisyrer, især L-theanin so m giver teen en sødere og mere fyldig smag. Samtidig falder mængden af bitterhed og tanniner i bladene.
Resultatet er en te med en enestående smagsprofil, der inkluderer noter af umami, sødme og en blid astringens. L-theanin bidrager også til at frembringe en følelse af afslapning og velvære, hvilket gør Gyokuro til en særlig skat inden for teverdenen.