Dansk Sommelier Udannelse
Siden år 2019 har vi været tilknyttet Dansk Sommelier uddannelsen i København, og i 2020 udvider Dansk Sommelier Uddannelsen så det også er muligt, at uddanne sig til Sommelier i Århus.
En del af pensum på Sommelier uddannelsen omhandler også te. Årsagen til dette er, at flere og flere restauranter i Danmark og udlandet har fået øjnene op for teen og dens muligheder som en ligeværdig og alternativ partner til vinen. Her er det Sommeliens vigtigste opgave, at kunne guide og rådgive en gæst til den bedste oplevelse om det gælder vin eller te.
Vi har det privilege at står for selve te-undervisningen på Dansk Sommelier Uddannelse i København og Århus. Det er en stor glæde for os, at kunne dele vores viden og begejstring for te med professionelle og særdeles dygtige fagfolk i restaurationsbranchen.
På Sommelier uddannelsen underviser vi blandt andet i teens historie, beskrivelsen af te busken, de forskellige te typer og hvordan de forskellige te typer bliver til, te begreber, te og kemi samt Tea & Food pairings.
Det er vores opgave med undervisningen, at give den færdige Sommelier en viden om te som han og hun kan bruges til at guide og vejlede restaurantens gæster til den bedste te oplevelse før, under og efter middagen.
Læs mere om Sommelier uddannelsen her